Blog

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift

Taylor Swift je legenda u glazbenom svijetu. S devet obaranja rekorda albumi i gotovo 150 milijuna sljedbenika i broji, ne izgleda vjerojatno da će Swiftova vladavina kraljice popa uskoro završiti. Dok su je Swift pametan lirizam i raskošne melodije prozvali ' tekstopisac za vijekove , 'ona je također velika ikona stila tijekom svoje karijere; kako se njezina glazba razvijala, tako se razvijao i njezin modni smisao (putem Telegraf ). Zapravo, umjetnica je poznata po tome što stvara potpuno novi izgled za svaki album koji izda. Iako ne možemo zamisliti da ulažemo u potpuno novu garderobu svakih nekoliko godina, za Swifta to izgleda moguće.

U stvari, Swiftova neto vrijednost iznosi preko 360 milijuna dolara, prema Forbes . I kao Business Insider primijetio je, Swift je potrošio puno ovog bogatstva na izgradnju ogromnog carstva nekretnina. Međutim, ona također poprska svoju (ozbiljno impresivnu) garderobu. Iako zvijezda nije nesklona nošenju relativno jeftino odjeću u svom svakodnevnom životu, također joj ne smeta da spusti nekoliko tisuća komada na jednu odjeću ako to prigoda zahtijeva. Evo nekoliko najskupljih odjevnih kombinacija Taylor Swift ikad.

Taylor Swift na premijeri Mačaka odjenula je ozbiljno skupu haljinu

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift na premijeri mačaka odjenula je ozbiljno skupu haljinuBio je pokoren /

Taylor Swift 2019. se od pjevanja razvio u glumu, glumeći u filmskoj verziji poznatog brodvejskog mjuzikla Mačke . Za premijeru u New Yorku, Swift je doista izišla iz svoje odjeće. Za svoju šetnju crvenim tepihom zvijezda je odjenula zadivljujuću satensku haljinu do poda iz kolekcije Oscara de la Rente iz proljeća 2020. godine. Haljina bez rukava imala je tamnocrvenu pozadinu i tamniju crvenu ploču. Uz to, prekrasan, zamršen cvjetni uzorak dao je odjeći bezvremenski osjećaj. Uz to, haljina je imala džepove! Prema web stranici dizajnera, haljina je vrijedila nevjerojatnih 17.990 USD (putem Upućeni ).

Ali to nije bilo sve. Swift je upotpunio šik izgled nekim prekrasnim dodacima, uključujući Maxior naušnice i dvostruki Borgioni prsten. Nosila je i safirni prsten Beladore Oscar Heyman, navodno vrijedan 13.500 dolara. Razgovarajte o prskanju za jednu odjeću! Ipak, to se potpuno isplatilo - iako je film možda bio neuspjeh , ova odjeća definitivno nije bila.

Zelena haljina s šljokicama Taylor Swift koštala je gotovo 30.000 dolara

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor SwiftJc Olivera /

Čini se da je Taylor Swift voli izgledati najbolje na crvenom tepihu - a to znači da se razmaže po nekim ozbiljno zapanjujućim komadima visoke mode. Na dodjeli američkih glazbenih nagrada 2019. Swift je odlučio odjenuti elegantnu, tamnozelenu haljinu s šljokicama Juliana MacDonalda (putem Vogue ). Prema WWD , svaka od njegovih haljina košta između 10.000 i 40.000 dolara. Osim toga, prema izgledu stvari, Swift je imao haljinu po narudžbi samo za tu priliku. Jer naravno da jest.

Uz ovu skupu haljinu, Swift je također nosio dva prstena od 18 karata u vrijednosti od 4200 dolara, kao i par naušnica s dijamantnim obručem od 18 karata koje je dizajnirala Ofira u vrijednosti od 15.000 dolara. Nosila je i privlačan par crnih čizmica na visokoj nozi do bedara, navodno vrijednih 735 dolara. Sve u svemu, to odijelo iznosi otprilike 49 135 dolara. Ipak, teško možemo kriviti Swift za razmetanje ovim ansamblom - uostalom, uglađeni izgled sirene definitivno joj odgovara!



Taylor Swift jednom je za triko platio gotovo 9000 američkih dolara

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift jednom je za triko platila gotovo 9000 američkih dolaraJason Merritt / pojam /

Jedan od najupečatljivijih izgleda crvenog tepiha Taylor Swift mora biti odjeća koju je nosila na dodjeli MTV Video Music Awards 2014. Ovaj odvažni izgled vidio je Swift kako odbacuje haljinu s crvenog tepiha u korist moderne, upečatljive bebe plavih dugih rukava triko prekriven dizajnom koji se sastoji od slučajnih slova. U to vrijeme, U stilu pretpostavio da su u pismima napisane nekakve 'tajne poruke' i Zabava tjedno našalila se, 'Brzo, napravi haljinu riječ od haljine Taylor Swift!' No, uzorak je zapravo bio samo dio dizajna Mary Katrantzou.

Ali ovaj slatki izgled nije bio jeftin. Zapravo, dizajnersko odijelo jest navodno vrijedan 8.615 dolara, iako više nije na prodaju. Swift je izgled upotpunila bordo vinskim sandalama Elie Saad i nakitom Lorraine Schwartz. Moramo priznati - prilično nam je drago što je Swift odlučio poprskati ovaj preslatki kombinezon. Kao prvo, njezine su duge noge izgledale potpuno ubojito u ovoj odjeći. Osim toga, često se navodi kao jedna od nje najbolji crveni tepih svih vremena .

Moda Taylor Swift u spotu Willow iznenađujuće je skupa

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift

2020. Taylor Swift transformirala je svoj stil još jednom za svoje drvene albume Folklor i Zauvijek . Ne iznenađuje što je glazbena smjena došla s potpuno novim izgledom: Swift je prihvatio vikendica trend. U glazbenom spotu za singl 'Willow' Swift je odjenula niz lepršavih haljina ukrašenih čipkom koje su izgledale kao da su iščupane sa stalaka u njezinoj lokalnoj rabljenoj trgovini.

Međutim, pokazalo se da je ova odjeća bila malo skuplja nego što smo mislili. U jednoj sceni Swift se vidi u romantičnoj, plivajućoj bijeloj maksi haljini koja se cijedi od čipke. Dotična haljina je Zimmermanova i navedena je na Utakmice za nevjerojatnih 2.650 dolara. Prema popisu, haljina je izrađena od svilene organze i baršuna. Swift je izgled upotpunila dijamantom i biserom naušnice vrijedan 8.950 dolara i cvjetni tijara to košta 1225 dolara. To je otprilike 12 825 dolara, otprilike 45 sekundi ekranskog vremena!

Swift je također nosio a Cvjetna haljina Gucci Liberty za posljednje 30 sekundi videozapisa, vrijedan 4800 američkih dolara. Čini se da košta novac zabijati boemski izgled kao Swift.

Taylor Swift izašla je na premijeru Miss Americane

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift izašla je na premijeru Miss AmericaneNeilson Barnard /

Taylor Swift objavila je dugo očekivani Netflix dokumentarni o njezinom usponu slave 2020. godine Gospođice Americana . Kako bi proslavila izlazak filma, pjevačica je na premijeri na Sundance Film Festivalu odjenula zadivljujuću odijelo za glavu. U izgledu Carmen March prikazane su hlače visokog struka, prsluk bez rukava, knjige na stiletima i kaputić do koljena - svi izrađeni od iste sive vunene tkanine.

Odjeća je zasigurno bila prilično hrabrog izgleda i nije bila jeftina! Prema Šesta stranica , prsluk je koštao otprilike 690 dolara, hlače 1.920 dolara, a kaput koji više nije dostupan na mreži vjerojatno košta najmanje 2000 dolara , dovodeći izgled na ukupno oko 4610 američkih dolara.

Prema Dnevna pošta , Swiftova odijelo za glavu za pse bilo je zapravo prilagođeni dizajn do ožujka. S novom ošišanom frizurom i potpisom crvene usne, ovaj je poslovni šik izgled definitivno bio hit. Zapravo smo ozbiljno zaokupili ovaj zimski karirani ansambl.

Za naslovnicu albuma Taylor Swift na albumu Evermore nabacila se skupocjenom kaputu

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Za Taylor Swift

Taylor Swift surađivala je s dizajnericom Stellom McCartney za njezin album iz 2019 Ljubavnik . Zajedno su objavili liniju šarene, zabavne odjeće za Swiftove obožavatelje. U tadašnjem videu na Instagramu Live, Swift je navodno rekao: 'Ona je jako dugo prijateljica i također samo žena koju toliko poštujem. Poštujem ono što ona stvara, kako to stvara '(putem Yahoo! Stil ).

Dakle, nije iznenadilo kada je Swift za nju odabrala kaput Stelle McCartneyZauvijeknaslovnica albuma sljedeće godine. Prema Dobro domaćinstvo , upečatljivi narančasto-crni karirani kaput od maxi vune koštao je 2.875 dolara. Međutim, kaput se brzo rasprodao putem interneta. Prema Upućeni , trebalo je samo nekoliko sati da navijači ugrabe željeni komad. Nismo iznenađeni! To je super ugodan kaput koji izgleda savršeno za ćudljive šetnje šumom. Nije ni čudo što su Swiftovi obožavatelji tako brzo uskočili u trend.

Taylor Swift odjenula je nekoliko haljina od nekoliko tisuća dolara u glazbenom spotu 'Prazan prostor'

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift odjenula je nekoliko haljina od nekoliko tisuća dolara u

Uz njezin album objavljen je i jedan od najraskošnijih glazbenih spotova Taylor Swift1989. godineu 2014. Video za ' Prazan prostor 'vidio je Swifta kako se prka oko gorostasne vile, a na njemu su bili sportski automobili, konji, lusteri i, naravno, šokantno skupi odjevni predmeti. Kad je riječ o ormaru videa, Swift se sigurno nije nimalo suzdržao.

Novčanica pronašao cijenu za gotovo svaku stavku u videozapisu. Swift je nosio prsluk La Perla vrijedan 1.188 američkih dolara, Christian Louboutin sandale u vrijednosti od 895 dolara, kratke hlače Kate Ermillo u vrijednosti od 995 dolara, potpetice Ralph Lauren u vrijednosti od 995 dolara i suknju Dolce & Gabbana u vrijednosti od 1295 dolara.

Swift je također nosio nekoliko dizajnerskih haljina Eliea Saaba, Jenny Packham i Oscara de la Rente, prema U stilu . Jedna haljina Oscara de la Rente, koju je nosila dok je gledala portret svog dečka iz spota, navodno je koštala 6.490 američkih dolara . Wow, to je puno ozbiljno skupe odjeće spakirane u jedan četverominutni glazbeni video!

Taylor Swift potrošila je tisuće dolara za fotografiranje Reputacije

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift potrošila je tisuće dolara za fotografiranje ReputacijeKevin Mazur / tas18 /

Kad je Taylor Swift objavila svoj album iz 2017. godine Ugled , otkrila je i potpuno novi izgled loše djevojke, u kompletu s kožom, potpuno crnim ansamblima, grunge y jaknama i novom čupavom frizurom. I dok je izgled definitivno bio manje glam od njezinog romantičnog izgleda princeze iz prošlosti, nije bio ništa manje skup - i iskreno, nismo toliko iznenađeni zbog toga.

Zajedno sa svojim prvim singlom s albuma, Swift je objavila dva časopisa koji su se prodavali u Targetu. Kao narod izvijestila je da je pjevačica za svoje naslovne fotografije odijevala prilično novca. Swift je u prvoj odjeći odjenuo maskirnu jaknu u vojnom stilu Marca Jacobsa. Očito je ovaj nervozni komad koštao 1500 dolara.

Na drugoj fotografiji Swift je odjenuo ultra visoke crne čizme, a to su očito antilopne čizme od gume Gianvito Rossi. Njihova cijena? Čeljust koja pada 2.095 dolara. Yikes, čini se da Swift također ima 'veliku reputaciju' i prilično veliku bankovnu bilancu.

Taylor Swift izbacila je tisuće na ovaj šik, minimalistički kombinezon

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift izbacila je tisuće na ovaj šik, minimalistički kombinezonEmma Mcintyre /

Taylor Swift poboljšala je svoju modnu igru ​​za svečanost dodjele nagrada Billboard Women in Music Awards 2019. Uostalom, nije samo prihvatila nagradu za Ženu desetljeća, već je imala i 15-minutni govor. Za taj je događaj Swift nosio oduzimajući dah plavi kombinezon s zlatnim naramenicama i zlatnim lančićem koji visi Oscar de la Renta; uparila je to sa srebrnim potpeticama na platformi Sergio Rossi i parom naušnica Ane Khouri (putem PopSugar ). Jasno je da je Swift ovaj događaj htjela odbaciti od ženstvene plivajuće haljine i pojaviti se kao totalni šef - a to je sigurno učinila.

Iako je pjevačica izgledala nedvojbeno zapanjujuće, Swift je za ovu odjeću izdvojio pozamašnu svotu. Kombinezon je bio u prodaji u Outnet za 1.048 dolara, što je manje od 2.990 dolara. Što se tiče metalnih sandala, one vjerojatno koštaju zvijezdu okolo 840 dolara . Razgovarajte o skupoj odjeći! Ipak je izgledala jako dobro.

Taylor Swift nosila je skupe haljine na Met Gala 2011., 2013. i 2019. godine

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift nosila je skupe haljine na Met Gala 2011., 2013. i 2019. godineDimitrios Kambouris /

Kad je riječ o Upoznao Gala , moda je ključna. U tu svrhu Taylor Swift odlučila je nositi haljine J. Mendela najmanje tri puta na događaju. U 2011 , nosila je krem ​​i crnu haljinu s umjetničkim, asimetričnim strukturiranim rubom. 2013. godine nosila je otmjeni crni maxi broj s čipkastim izrezima i visokim dekolteom dragulja. Prema Rez , haljina je koštala 8.990 dolara.

Tada je 2019. Swift još jednom nosio J. Mendela. Međutim, ova haljina nije mogla biti drukčija. Ova maksi haljina bila je ružičasto ružičaste boje sa žutim pločicama izrađenim od plutajućeg materijala od tila, s romantičnim dizajnom izvan ramena. Razgovarao je kreativni direktor J. Mendela Gilles Mendel Šesta stranica Stil o haljini. 'Uvijek mi dođe s idejom; u ovom su slučaju tema bile pastelne boje i nježni tonovi ', objasnio je. 'Taylor je želio stvarno eteričan trenutak, nabran u ruke, što je nešto što smo uvijek radili tako dobro.' Iako ne znamo točnu cijenu Swiftove haljine po mjeri iz 2019. godine, slična verzija koštala je 6.990 USD (putem Zabava večeras ).

Taylor Swift izbacila je ovu odjeću za Saturday Night Live

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift izbacila je ovu odjeću za Saturday Night Live

Čak i kad Taylor Swift ne šepuri svoje stvari na crvenom tepihu, očito joj ne smeta što će potrošiti malo više kako bi izgledala najbolje. 2019. godine primijećena je kako kreće premaSubotom navečer uživoafter party u New Yorku nakon što se pojavio na programu. U to je vrijeme Swift nosila istu odjeću kao i ona na pokazati . Kao PopSugar napomenuo je da je zvijezda nosila par širokih nogavica crne vunene hlače Libertine sa šljokičastim uzorcima, zajedno s tenkom od Alice + Olivia, prevelikim sakoom iz Ambush-a i par srebrnih balerinki Christiana Louboutina. Ansambl je bio savršena kombinacija ležernosti i zabave.

Ne može se poreći da su hlače zauzele središnje mjesto u ovoj odjeći. A gledajući cijenu, nije ni čudo: prodao ih je Libertine za 3000 dolara. Prema popisu, izrađene su od vune i imaju 'ručno nanesene kristale'.

Potpuno ružičasta odjeća Taylor Swift bila je skuplja nego što je izgledala

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor SwiftBryan Bedder /

Taylor Swift posjetila je 2019. godine Stonewall Inn, legendarni njujorški gay bar, u proslavi svog singla 'Trebaš se smiriti'. Kao Yahoo! prijavljeno, pogled joj je bio na mjestu; pjevačica se odlučila za hrabar, ružičasti izgled s ružičastim sakoom Saint Laurent, ružičastim svilenim vrhom Saint Laurent s uzorkom i par zaista nevjerojatnih šorc kratkih hlača tvrtke IRO. Swift je navukla i sandale Kat Maconie.

Očigledno je da ovako dobro izgleda prilično lipe! Blazer više nije u prodaji, ali ostalo sakoi Saint Laurenta obično košta oko 4000 do 5000 dolara. Košulja je prvotno koštala 1350 dolara, a kratke hlače (također više nisu u prodaji) koštale su 286 dolara - i to uz popust!

Što se tiče cipela, one očito koštaju 360 dolara. Sve u svemu, to nas dovodi do oko 6 496 dolara za ansambl u cijelosti - velika cijena za odjeću koju ćete nositi u baru!

Taylor Swift odjenula je zapanjujuću haljinu u svom ekstravagantnom 'JA!' video

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift odjenula je zapanjujuću haljinu u svom ekstravagantnom

Super šareni glazbeni video spot Taylor Swift za 'ME!' sadržavao je mnoštvo zapanjujućih odjevnih kombinacija, uključujući potpuno žuto odijelo za hlače, masivnu ružičastu maksi haljinu s rupčićima i odjeću za vođu belog plavog benda. Međutim, jedna od odjeća koja nam je definitivno zapela za oko bila je zapanjujuća haljina s crnim baršunastim prslukom i bijelom tutu suknjom od tila prekrivenim cvijećem koje je Swift nosila na početku video .

Dizajnerica haljine, Monique Lhuillier, očito je bila prilično zadovoljna što je Swift odabrala haljinu za video. U vrijeme kad je 'JA!' je puštena, objavila je o haljini, pišući: 'Iconic @taylorswift u MLFall19 u svom nevjerojatnom novom JA! Glazbeni video!'

Nije iznenađujuće što ova zapanjujuća ženska haljina nije jeftina; zapravo, prema Saks Fifth Avenue , njegova prvotna cijena bila je 4.995 američkih dolara. Ne možemo reći da smo šokirani, jer uistinu je to zapanjujuća haljina. Želimo samo da ga Swift ponovno ima priliku nositi!

Taylor Swift odjenula je haljinu vrijednu tisuće za 21. rođendan Gigi Hadid

Najskuplja odjeća koju je nosila Taylor Swift: Taylor Swift odjenula je tisuću haljina za Gigi Hadid

Jedna stvar postaje prilično jasna: Taylor Swift obožava nositi odjeće s šljokicama za svoje noćne izlaske. Za njezinu prijateljicu Gigi Hadid 21. rođendan 2016. godine, pjevačica je nosila oduzimaju dah, crnu haljinu s šljokicama s jednim ramenom i asimetričnim rubom. Prema Dnevna pošta , haljinu je dizajnirao Hanley. Swift je također nosio par kožnih čizama na platformi tvrtke Vetements.

Iako se oba ova predmeta više ne prodaju, sajam taštine izvijestila je da haljina vrijedi 4600 dolara, a čizme 1.655 dolara. To odijelo donosi 6.255 dolara - prilično strmo za rođendansku zabavu!

Međutim, ovo nije bila obična rođendanska zabava, a Swift je očito bio zadužen i za proslavu (putem Teen Vogue ). Uz to, vikend svečanosti navodno je uključivao i odlet na Coachella glazbeni festival na privatnom avionu. Nije ni čudo što se Swift okomio na savršenu šljokičastu odjeću za glavni događaj!

Preporučeno